Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig kontinentalsäng online!

Fyndiqs favoriter

Fynda sängpaket med kontinentalsäng här! En hög säng är inte bara snygg, den är skön att vakna upp i också! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort antal kontinentalsängar att välja och vraka bland. I kategorin finner du extravaganta Hilton Deluxe kontinentalsängpaket i sobert svart med bekväma nackkuddar och eleganta Grand XL med mjuk gavel att luta sig. Dessutom många fler sängpaket med kontinentalsängar att sova gott i om nätterna. Köp sängen smidigt och enkelt online. Välkommen att shoppa billig kontinentalsäng här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vet du inte vilken komfort du ska välja? Medelfast är det absolut vanligaste! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En statement piece i hemmet! En kontinentalsäng med sin ståtliga höjd och klassiska gavel är en statement piece i ordets rätta bemärkelse. Men inte bara är det viktigt att se till utseendet, kraven på kvalitet ska vara satta högt. Med de sängar du finner hos oss är båda dessa rutor förcheckade - alltså är det bara att köpa den kontinentalsäng som känns mest som du! I sängpaketen ingår alltid bäddmadrass, det sista lager som riktigt gör sängen till en dröm att sova i. Välj din kanske viktigaste möbel här hos oss, och du får en kontinentalsäng med genomtänkta materialval och snygga detaljer, i kvalitet som bäst kan beskrivas som premium!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.