Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sängbord online!

Fyndiqs favoriter

Snygga sängbord för alla hem Jakten på soffbord är någonting många tar på största allvar. Lika allvarligt som när de väljer lampor, sängar - till och med utemöbler. Men allt för många glömmer sängbordet. Varför är det så? Sängbordet är i alla fall någonting vi på Fyndiq inte har glömt, tvärtom! Online här hos oss har bordet absolut största prioritet, och det är just därför som du hittar ett stort och varierat utbud av sängbord här. Fynda allt från klassiska vita sängbord i Shabby Chic till indiskt inspirerade sängbord. Vi har billiga sängbord och bra leveransvillkor, här finns ingen anledning att tveka.

Tips för ett lyckat köp! Kontrollera storleken på ditt sängbord innan du gör ditt köp. Visst får du skicka tillbaka bordet om det inte passar, men det är ju härligare om allt blir rätt från början. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett trevligare liv med ett bord bredvid sängen! Tänk dig ett liv utan sängbord, det är inte trevligt. Du kommer behöva ställa ditt glas med vatten på golvet, och på morgonen kommer du nog ha glömt ditt vattenglas bara för att välta det när du ska sätta ner fötterna i golvet. Ingen trevlig morgon, vi förstår. Unna dig ett sängbord! Det gör livet lite trevligare, dessutom blir rummet lite snyggare. Vi har ett stort utbud av sängbord i flera olika varianter, alltid till låga priser!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.