Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig hängstol här

166 Fynd

Vi har ett stort utbud av snygga och bekväma hängstolar i olika material att luta sig tillbaka i till billiga priser! En mysig hängstol passar lika bra inomhus som utomhus och med ett smidigt stativ kan du förvandla balkongen eller uteplatsen till en drömmig oas. Häng upp din hängfåtölj på din favoritplats i hemmet som en unik inredningsdetalj, som en del av en läshörna eller bara en plats att koppla av i efter jobbet.


Här kan du fynda billig hängstol online

Det finns nog få saker som är lika bekvämt som att krypa upp i en hängstol tillsammans med en god bok eller med sin mobil. Tänk bara, du sitter mjukt och skönt samtidigt som du kan gunga lite om du vill – supermys! Och oroa dig inte för om du inte har möjlighet att borra upp hängstolen i taket, för det finns faktisk hängstol med stativ som du bara placerar på valfri plats. Det innebär dessutom att du kan ha din hängstol på den plats du föredrar – inomhus, på lägenhetens balkong eller på terrassen vid villan. Så vilken sorts hängfåtölj är du sugen på? Här finns hängstol i rotting, med ställning och hängstol med medföljande upphängningsanordning för tak. Passa på att fynda din hängstol redan idag så kan du njuta av den inom kort!

Välj en hängstol som passar i ditt hem

Alla har vi inte stora terrasser eller ens balkong att ställa en hängande stol på, så tur är det väl då att det finns en massa smidiga modeller som har medföljande stativ eller ställningar att montera upp dem på. Vart skulle du ställa din hängstol någonstans? I hörnet vid läslampan eller kanske i barnens rum för mysigare nattning på kvällen? En ekologisk hängstol i bomullsgarn med handvirkade kanter och trästomme är väldigt romantisk och passar lika bra inomhus som utomhus. Men vill du vara säker på att din hängstol tål väta, väder och vind är tipset att välja en hängfåtölj som är skapad för att klara hela vår- och sommarsäsongen utomhus. Här finns massvis av olika hängstolar att välja mellan, både anpassade för barn och för vuxna. Kika igenom utbudet och hitta den du gillar mest!

Tips på ett lyckat köp

Tänk på att en hängstol eller hängfåtölj är till för att sitta i och att det bara ska vara en person där åt gången. Däremot är många av hängstolarna tillverkade i slitstarka material och klarar av att bära upp många kilon – men det kanske inte är så bekvämt att trängas i en hängstol som är byggd för en person? Tipset om ni är en stor familj eller ett par som tycker om att gosa nära varandra är därför att det kan vara bättre att spana in våra hängmattor i stället. Även dessa finns i flera varianter, storlekar och stilar och du kan välja om du vill köpa dem med stativ och ställning eller ta en klassisk modell som kan spännas upp mellan två träd. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.