Kundservice
StartsidaHemmet
Tvätt & Städ

Fynda allt städmaterial på nätet

256 660 Fynd

Filtrera

För en enkel städning

Det finns vissa saker som få gillar att göra men samtidigt måste, och att städa är nog ett klassiskt exempel på sådant. Men som tur är så kan man underlätta det, och det om man har rätt redskap för en enkel städning! Därför har vi samlat massor av städmaterial hos oss på Fyndiq, så att ditt hem eller din arbetsplats blir mycket lättare att hålla skinande ren. Städning hemma är inte kul, men det kan bli otroligt mycket enklare med ett strykjärn, eller riktigt bra microfiberdukar!

Tips för ett lyckat köp

För ett riktigt rent och snyggt hem krävs det en del olika sorters städredskap. Beställ hem så att alla dina behov täcks! Det finns nämligen få känslor i världen som går upp emot ett nystädat, härligt hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bra dammsugare viktigt

En av de allra viktigaste sakerna när det kommer till städning är en bra dammsugare, som dessutom gärna får vara billig. Vissa föredrar en självgående dammsugare medan andra hellre vill ha en lite mer klassisk. Philips, Volta, Kirby, Miele, Siemens... listan på märken kan göras lång, och det är svårt att veta vilka billiga dammsugare som är bäst. Varför inte lyssna på magkänslan? Den brukar oftast ha rätt. Annars kan man alltid läsa igenom ett dammsugare test, eller googla dammsugare bäst, för att vara på säkra sidan.