Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga knoppar här

Köp billiga mobilhållare online hos oss på Fyndiq! Har du hört talas om knoppar som du sätter på baksidan av din telefon som en smart och bekväm mobilhållare? Du hittar PopSockets och andra mobilhållare hos Fyndiq. Här har vi nämligen samlat ihop massor av nätets alla billiga mobilhållare från flera spännande varumärken. Så vilken vill du sätta på din lur? Kolla igenom vårt stora utbud och välj den som passar din smak bäst!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart massvis av andra sorters mobilhållare att välja bland och även en massa mobilskal eller fodral — men dem hittar du i helt egna kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll mobilen med en smart knopp! Med en knopp bak på mobilen blir telefonen enklare att hålla i, greppa och ställa lutande när du vill kolla på något på din skärm. Mobilhållare finns hos en massa olika varumärken, men mest känt är nog PopSockets. Deras färgglada knoppar finns här i kategorin att fynda bland. Vad sägs om en med texten Don't touch på eller en med ett snyggt mönster i olika färger? Här finns mobilhållare och knoppar i massa olika stilar och varianter — välkommen att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.