Kundservice

Fynda billiga knoppar här

224 fynd


Filtrera

Köp billiga mobilhållare online hos oss på Fyndiq

Har du hört talas om knoppar som du sätter på baksidan av din telefon som en smart och bekväm mobilhållare? Du hittar PopSockets och andra mobilhållare hos Fyndiq. Här har vi nämligen samlat ihop massor av nätets alla billiga mobilhållare från flera spännande varumärken. Så vilken vill du sätta på din lur? Kolla igenom vårt stora utbud och välj den som passar din smak bäst!

Tips för ett lyckat köp

Vi har självklart massvis av andra sorters mobilhållare att välja bland och även en massa mobilskal eller fodral — men dem hittar du i helt egna kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll mobilen med en smart knopp

Med en knopp bak på mobilen blir telefonen enklare att hålla i, greppa och ställa lutande när du vill kolla på något på din skärm. Mobilhållare finns hos en massa olika varumärken, men mest känt är nog PopSockets. Deras färgglada knoppar finns här i kategorin att fynda bland. Vad sägs om en med texten Don't touch på eller en med ett snyggt mönster i olika färger? Här finns mobilhållare och knoppar i massa olika stilar och varianter — välkommen att fynda redan idag!