Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga mobilhållare knoppar här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga mobilhållare knoppar online hos oss på Fyndiq! Har du hört talas om Popsockets? Det är en knopp som du sätter på baksidan av din telefon som en smart och bekväm mobilhållare – och just sådana knoppar är vad du kan fynda här i denna kategori. Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ihop massor av nätets alla billiga mobilhållare knoppar från en massa olika spännande varumärken. Så vilken knopphållare vill du sätta på din lur? Kolla igenom vårt stora utbud och välj den som passar din smak bäst!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart massvis av andra sorters mobilhållare att välja bland och även en massa mobilskal eller fodral – men dessa hittar du i helt egna kategorier för här har vi bara smarta mobilhållare knoppar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll mobilen med en smart knopp! Med en knopp bak på mobilen blir telefonen enklare att hålla i, greppa och ställa lutande när du vill kolla på något på din skärm. Mobilhållare knoppar finns hos en massa olika varumärken, men kändaste är nog Popsockets. Deras färgglada knoppar finns här i kategorin att fynda bland. Vad sägs om en med texten ”Don’t touch” på eller en med ett snyggt mönster i olika färger? Här finns mobilsockets, knoppar och knopphållare i massa olika stilar och varianter – välkommen att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.