Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga hårband online!

Fyndiqs favoriter

Rätt frisyr kräver rätt hårband! Vi på Fyndiq vet hur mycket en snygg frisyr kan göra för både humör och självkänsla, och för att få till den snyggaste looken behövs med all sannolikhet ett snyggt hårband. Därför har vi samlat ett stort sortiment med billiga hårband och hårsmycken online hos oss som du kan välja bland. Här hittar du allt från hårband till rockabilly klänning till hårband med blommor och strasstenar. Så välj ut vilket hårband, diadem eller hårsmycke som passar din personlighet bäst. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler saker och produkter till håret? Hos oss på Fyndiq hittar du allt från schampo och balsam till olika frisyrredskap och hårsnoddar samt mycket mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trött på dåliga hårdagar? Det är inte alla dagar som man får till frisyren, men med ett hårband blir dessa dagar nog mer sällsynta. Hur låter till exempel ett elastiskt hårband i guld/vit färg eller kanske ett hårsmycke i Soho hippie stil? Här hos oss på Fyndiq finns massvis av hårband i alla former och regnbågens färger att välja bland. Och du minns väl att det aldrig spelar någon roll hur många produkter du handlar? Frakten är ändå alltid densamma!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.