Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig scrunchie här

174 Fynd

Få en bra hårdag med en scrunchie

Scrunchies är något av de mest uppskattade och smartaste håraccessoarerna du kan använda. Med dem kan du få ditt hår på plats i ett kick och samtidigt få lite utsmyckning på huvudet till både vardags och fest. Köp en enda scrunchie eller ett set av flera stycken tygbeklädda snoddar för håret att varva din styling med. När du vill ha utsläppt hår är det bara att fästa scrunchien runt handleden och sätta upp håret igen när du vill. Det blir således en snygg accessoar när du inte behöver den. Och du kan även välja mellan olika storlekar för intressanta kontraster i håret. Om du ännu inte är ägare av scrunchies så ska du definitivt passa på att bli det nu. Vi på Fyndiq erbjuder billiga scrunchies med häftig design och vackra tyger som blir oumbärliga i hårlådan när du vill göra något annorlunda. Köp dina scrunchies billigt här och säg hej då till trist och spretigt hår. Scrolla dig igenom hela vårt utbud av scrunchies och hitta din favorit nu!

Tips för ett lyckat köp!

Lek med färger och storlekar på scrunchies för att göra ditt hår lite mera livat. Du kan även välja olika material och mönster i scrunchies för omväxlings skull. Här hos Fyndiq du unna dig ett helt skrin med dessa billiga accessoarer och alltid känna dig uppdaterad vad gäller hårtrenderna. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Kombinera scrunchies med din håruppsättning

Ge ditt hår den uppmärksamhet det förtjänar! Fynda bland massor av olika scrunchies som gör din frisyr mindre alldaglig.80-talets hetaste hårpryl har gjort en efterlängtad comeback och är lika het nu som då. Varför inte kombinera en scrunchie med en avancerad håruppsättning, eller gör en hästsvans eller fläta med flera snoddar som ger en färgklick på huvudet i vardagslag? Har du satt upp håret i en slarvig knut och vill hålla hårtestarna på plats ännu mer, så är en scrunchie det ultimata hjälpmedlet. Varva scrunchies i blått, grönt, gult, rött, grått och silver eller välj ett set i samma typ av nyans som piffar till din hårdag i en handvändning. Gillar du olika texturer? Inga problem, hos oss hittar du olika tyger och material som passar bra ihop. Vem har sagt att hårstyling måste vara dyrt och komplicerat? Inte vi på Fyndiq i alla fall. Hos oss kan du köpa billiga och snygga scrunchies helt efter eget tycke och smak. Behåll dem själv eller ge bort som present. Smartare gåva finns knappast!