Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga golfklockor online!

Få bättre teknik med rätt golfklocka! En bra golfklocka gör så att du som golfare kan manövrera på banan på ett helt annorlunda sätt. Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga golfklockor, med funktioner som både mäter avstånd, gör swinganalys, har tusentals banor från hela världen förinstallerade och är redo att användas på en gång. Hos oss kan du hitta klockor från välkända Voicecaddie eller lika omtyckta Garmin, med kvalitet och funktionsbredd som heter duga. Vi lovar att den entusiastiske golfaren kommer älska att spela golf med sin nya klocka! Skynda och fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! En riktigt bra golfklocka kan du även använda i andra fysiska aktiviteter, som en vanlig träningsklocka! All utrustning du behöver som golfare finns i princip här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll koll på avståndet till green! Med klockorna som går att finna på denna sida kan du bland annat få reda på var du befinner dig på banan samt med exakthet mäta avstånd till både green samt få reda på hur långt och hårt du faktiskt slår. GPS-spårning är nästintill ett måste för den erfarne golfspelaren, dessa klockor identifierar snabbt vilket hål som kommer härnäst. Eftersom de flesta även är helt vattentåliga går det väl att spela i både svenskt höstrusk och under het spansk sol – när och var du vill.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.