Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga träns & tyglar online!

Träns och tyglar i flera varianter! Letar du bra träns och tyglar till din fina häst? Kalas. Då har du ramlat in på helt rätt sida, för här kan du fynda detta till ett lågt pris. Vi på Fyndiq har samlat ihop mängder av billiga träns & tyglar på ett och samma ställe, så att du ska kunna köpa hem allt vad du önskar till din häst. Kanske vill du ha en träns i nylon? Det har vi, och i flera olika färger! Passa också på att köpa ett showbett till hästen när du ändå är här!

Tips för ett lyckat köp! I och med att frakten blir densamma oavsett hur mycket du handlar kan det vara smart att plocka hem allt du önskar på direkten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träns läder eller träns av nylon! Ett bra träns och bra tyglar är en nödvändighet för din ridning. Ofta är den gjord av läder med metallspännen, men den kan också göras av nylon och plast. Här hos oss på Fyndiq hittar du flera olika alternativ av träns och tyglar till hästen, så du kommer säkerligen att hitta ett alternativ som passar dig och din häst. Olika träns passar bra till olika hästar, men du vet nog bäst vilken som passar just din. Välkommen in och fynda snygga träns till ett lågt pris redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.