Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt kors för smycken online!

Fyndiqs favoriter

Smycka med ett kors! Oavsett vilken religion man känner för, så är ett kors alltid en otroligt vacker symbol, speciellt om man använder det i smycken! Och alla ska ju få göra exakt som de vill, så det är med glädje vi på Fyndiq kan presentera ett stort utbud av olika kors smycken som du kan använda precis som du själv vill. Stora halsband eller små örhängen är exempel på vad du kan använda korset till, det är bara fantasin som sätter gränser. Kom in och kika på våra billiga kors, din smyckestillverkning börjar här!

Tips för ett lyckat köp! Kors är perfekt när du ska köpa halsband för herr, pojke eller man så missa inte den här chansen att göra ett eget smycke till din käraste! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Coolt att göra egna smycken! Att vara unik är det många som vill vara, och det blir man verkligen om man gör egna smycken. Alla borde våga ha smycken, och speciellt egentillverkade. Gör dina egna coola smycken redan idag, och börja med att köpa kors här hos oss! Berlock är något som alltid går hem, så kolla efter det om du känner dig osäker på vad du ska välja. Du kommer helt klart att lysa i dina fina smycken av kors, så passa på att shoppa redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.