Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt hårpuder på nätet!

All volym du någonsin drömt om! Ett vackert hår är det många som trånar efter, och i var persons huvud finns en bild av dem själva med en volym likt den Beyoncé har i sitt hår. För många med tunt och platt hår kan det kännas ouppnåeligt, men inte om man har rätt produkter! Just därför har vi på Fyndiq samlat på oss ett stort utbud av marknadens bästa hårpuder, så att du ska kunna ge dig själv all den volym du någonsin kunnat önska dig! Och vet du vad som är det bästa med alla de stylingpuder vi har i vårt utbud av hårprodukter? De är billiga, och frakten likaså!

Tips för ett lyckat köp! Köp två förpackningar, en att ha hemma och en att ha i handväskan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Lyftkraft från rötterna och ut! Du använder hårpudret genom att pudra det i hårbottnen, gärna genom att du pudrar slinga för slinga i hårbottnen. Massera in, och för ännu bättre effekt, tupera håret lätt vid rötterna för att verkligen få till den där maximala volymen. En av de mest populära produkterna bland alla de hårpuder som finns är Dust It från Osis, som är mångas räddare i nöden de dagar håret hänger platt och tråkigt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.