Kundservice

Fynda billig primer här

127 Fynd

Vad är primer?

En primer är en slags sminkbas som påminner lite om en foundation men som läggs på innan foundation och puder samt övrig makeup. Den jämnar ut hudfärgen och trollar bort blemmor, fina linjer och fläckar.

Hur använder man primer?

Primern läggs på efter ansiktskrämen, på hela ansiktet eller på vissa problemområden, till exempel där du har fläckar eller blemmor.sedan utökar du med din vanliga makeup som foundation med mera.

Vilken primer är bäst?

Det finns olika primers att använda sig av. De är framtagna efter en viss hudtyp, efter vissa problemområden eller för olika åldrar. Välj den primer som passar din hy bäst!

Varför är primern nödvändig?

En primer används för att förbereda huden för övrig makeup och gör att sminket sitter kvar längre. Grundar man med en primer hjälper man hyn att se så där perfekt och skinande ut. På samma gång sitter resten av makeupen bättre under dagen. Satsa på en billig primer i hög kvalitet online hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.

Bästa sminkbasen med primer!

Skapa bästa basen med rätt primer! För att få hy som ser fläckfri och perfekt ut krävs bra smink som sitter på plats hela dagen. Den bästa produkten att använda sig av för att skapa bästa basen och dölja porer, linjer och blemmor är en primer. En primer fungerar som både ett skydd, en sammanhållare och en färgkorrigerare för dig som vill ha hy med lyster. Den appliceras efter din vanliga ansiktskräm och grundar sminkningen på ett smart och snyggt sätt. Du kan emellertid välja primer utifrån behov, hudtyp och var du helst vill använda den – kanske vid vissa problemområden. Om man inte har ett behov av att använda foundation kan man dock använda sig enbart av en primer – vissa primers fungerar nämligen utmärkt i sig själva för att skapa en perfekt finish! Det kan vara en idé på sommaren när huden i alla fall ser strålande och lite brunbränd ut men när du ändå vill jämna till färgen eller se snygg ut till festen. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig primer från kända märken som

Max Factor, Revlon, NYX

och

Clarins

. Välkommen att fynda online!