Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig primer online!

Fyndiqs favoriter

Skapa bästa basen med rätt primer! För att få hy som ser fläckfri och perfekt ut krävs bra smink och smink som sitter på plats hela dagen. Den bästa produkten att använda sig av för att skapa bästa basen och dölja porer, linjer och blemmor är en primer. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig primer från kända märken som IsaDora, Lumene, Garnier och Clarins! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att du behöver kombinera din primer med en bra concealer och foundation för att få till den perfekta basen. Dessa produkter hittar du också här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Förbered huden för smink! En primer används för att preparera huden för smink och gör att sminket sitter kvar längre. Grundar man med en primer innan man lägger på foundation på huden, hjälper man huden att se så där perfekt ut och man grundar även för att sminket ska sitta på plats. Om man inte har ett behov av att använda foundation kan man faktiskt använda sig enbart av en primer – vissa primers fungerar nämligen utmärkt i sig själva för att skapa en perfekt finish!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.