Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda mätinstrument billigt här hos oss

Köp billiga mätinstrument för höger- och vänsterhänta online här! Måttstocken är hantverkarens bästa vän, det är ett som är säkert. Men visste du att det finns långt fler saker att mäta grejer med än så? Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga mätinstrument för både fukt, längd och djup! Vad sägs om en lasermätare eller ett digitalt skjutmått? Här hittar du mätinstrumenten för det mesta — som passar både för högerhänta och för vänsterhänta. Checka in utbudet och välj just de instrument som passar dig och dina mätbehov!

Tips för ett lyckat köp! Vill du verkligen fylla på verktygslådan med rediga prylar är ett tips att spana in våra andra kategorier — vi har allt från verktyg till utrustning och tillbehör! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt mätinstrument kan göra skillnad! Behöver du måtta in en vägg, kolla om en vinkel är rätt eller mäta ett längre avstånd? Då är det viktigt att du har rätt sorts instrument till din hjälp. Här har vi på Fyndiq samlat flera olika varianter av mätinstrument för dig att titta närmare på och du hittar produkter från massor av olika varumärken dessutom. Ett måttband har de allra flesta i verktygslådan, men har du ett i glasfiber? Här finns allt från vattenpass och smygvinkel till sladdlöst boroskop och refraktometer — så vilket instrument behöver du idag? Välkommen att fynda loss hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.