Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga verktygslådor online!

Fynda billiga verktygslådor online här hos oss på Fyndiq! Alla har vi någon form av verktyg hemma som ligger och skräpar, men visst är det bättre att ha alla verktyg samlade och organiserade på samma plats? Det kan vi på Fyndiq hjälpa dig med. Vi har nämligen samlat ett stort urval av billiga verktygslådor här för dig att välja bland — så snart har du riktigt goda förutsättningar att få ordning på alla dina olika mejslar och andra verktyg på ett enkelt sätt! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha en verktygslåda men har inget att fylla den med? Lugn, vi på Fyndiq har mängder av verktyg som du kan shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sortera, ordna och samla! Med en smart verktygslåda kan du enkelt få ordning bland dina verktyg. Här hos oss hittar du allt från enklare verktygsväskor i slittålig polyester till verktygslådor i metall, dessutom finner du också smarta verktygsvagnar och smarta insatser till din befintliga verktygslåda. Men varför skulle du behöva en verktygslåda när byrån i garaget har fungerat bra hittills? Svaret på den frågan är enkelt: med en ordentlig verktygslåda får du inte bara bra ordning på verktygen du skyddar dem också. Genom att förvara dina verktyg på ett bra sätt så håller de längre och du slipper byta mejslar, tänger och andra verktyg på grund av onödigt slitage — bara genom att ha en verktygslåda att förvara dem i!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.