Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga champagneglas online!

Vackra champagneglas till låga priser! Visst går det att dricka vin i ett ölglas, öl i ett snapsglas och kaffe i ett champagneglas. Men känns det rätt? Nä. Bäst är det när du får din cava och skumpa serverad i ett snyggt champagneglas som lyfter fram dryckens smak. Och just champagneglas hittar du här hos oss på Fyndiq till ett lågt pris. Här finns finurliga Lasse Åberg champagneglas, champagneglas från Orrefors och mindre mingelglas perfekta för den mer avslappnade festen. Vi på Fyndiq tycker att alla har rätt att skåla i skumpa, därför erbjuder vi billiga champagneglas i flera olika märken. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vissa glas passar extra bra för speciella champagnedrycker. Läs produktbeskrivningen innan du klickar på köp för att veta mer om glasen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lev La dolce vita med rätt glas! Föreställ dig livet utan glitter och glamour, hur tråkigt vore inte det? Att leva La dolce vita är bra mycket roligare men det blir nästintill omöjligt om en inte får njuta av ett glas champagne. När du dricker champagne ska du ta små klunkar, det är därför glasen är så små: det är någonting du ska njuta av, inte dricka för att du är törstig. Här på Fyndiq finner du flera olika champagneglas, alla med möjligheten att ge dig en riktigt bra kväll. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.