Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga drinkglas online!

Fyndiqs favoriter

Drinkglas för smaskiga drinkar! En Cosmoplitan? En Mojito? Kanske en klassiker, en Manhattan? Det finns mycket att välja på när det kommer till drinkar, någonting som lätt ger beslutsångest på krogen. Bättre är det då att göra drinkarna hemma, då blir utbudet större – och dessutom blir det bra mycket billigare. Billigare blir det också om du väljer att köpa dina glas hos oss på Fyndiq. Vi har ett stort utbud av allt från stiliga martiniglas till roligare cocktail glas. Kika igenom vårt utbud och köp hem de glas du gillar!

Tips för ett lyckat köp! Att köpa fina drinkglas och ge som present är en mycket god idé. Vilken drink är din väns favorit? Köp glaset hen behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Goda drinkar i snygga glas! Kanske känner du inte för att blanda en drink? Då kan en whiskey passa bättre. Och precis som ölglas och vinglas, kräver whiskey ett speciellt glas. Vilken typ av whiskey-drickare är du? Vi har både Glencairn whiskeyglas och glas från Mackmyra. Ta en titt i vårt utbud och föreställ dig en härlig drinkkväll med allt från shots, vodka-drinkar eller varför inte en irish coffee? Glöm bara inte att ordna alla tillbehör som behövs för den goda drinken, som till exempel sockerlag och lime – och is, så klart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.