Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga ölglas online!

Köp billiga ölglas online! En stor stark, ja man tackar! Det är få som avböjer när de erbjuds öl och det är verkligen inte konstigt – öl är ju en dryck som både släcker törst och smakar gott. I Sverige är öl nära på en nationaldryck och kanske är det också därför som det finns så många olika typer av ölglas. Det finns allt från större ölglas som tar nästan en liter öl till vanliga klassiska ölglas från märken som Eva Solo, Orrefors och Vienna. Alla dessa ölglas hittar du självklart också hos oss på Fyndiq till ett lågt pris. Välkommen att fynda billiga ölglas redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Om du hittar ett ölglas från Mackmyra bör du klicka hem det direkt, de är mycket populära och tar slut fort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga glas till alla tillfällen! Att välja rätt ölglas är bra mycket svårare än många tror. Visst kan du välja att dricka din öl ur en flaska eller burk, men det är någonting speciellt med att hälla upp en öl i sitt favoritglas. Vilket glas föredrar du? Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av ölglas, här finns någonting för alla. Vill du även köpa vinglas och champagneglas när du är här finns det att fynda några klick bort!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.