Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga vinglas online!

Fyndiqs favoriter

Duka till finmiddag med vinglas! De flesta som bjuder till en fin middag vill ha glas och porslin som gör dukningen mycket finare och mer exklusiv. Ett glas som är ett självklart inslag vid middagsbordet är ett vinglas. Alla vinälskare uppskattar nog ett vackert glas att dricka vinet ur! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga vinglas som är lika fina som de är härliga att dricka ur. Välj mellan vinglas i olika modeller från märken som Eva Solo, Sagaform och Luminarc. Välkommen att fynda vinglas online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns vissa glas som håller bäst när de handdiskas och andra glas som går att köra hur många gånger som helst i diskmaskinen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av olika modeller! Vinglas finns i mängder av olika modeller och former och man kan nästan hitta ett glas som passar olika personligheter. Den som är ute efter ett enkelt och stilrent glas utan några krusiduller, hittar ett flertal varianter här. Om man vill ha ett vinglas som verkligen sticker ut ur mängden, kan man också fynda det hos oss. Vad sägs exempelvis om ett kristallvinglas, ett vinglas utan fot eller ett vinglas med en vacker målning av Lasse Åberg eller Carl Larsson på?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.