Fynda billiga vinglas online

119 Fynd

Duka till finmiddag med vinglas

De flesta som bjuder till en fin middag vill ha glas och porslin som gör dukningen mycket finare och mer exklusiv. Ett glas som är ett självklart inslag vid middagsbordet är ett vinglas. Alla vinälskare uppskattar nog ett vackert glas att dricka vinet ur! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga vinglas som är lika fina som de är härliga att dricka ur. Välj mellan vinglas i olika modeller från märken som Eva Solo, Sagaform och Luminarc. Välkommen att fynda vinglas online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att det finns vissa glas som håller bäst när de handdiskas och andra glas som går att köra hur många gånger som helst i diskmaskinen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av olika modeller

Vinglas finns i mängder av olika modeller och former och man kan nästan hitta ett glas som passar olika personligheter. Den som är ute efter ett enkelt och stilrent glas utan några krusiduller, hittar ett flertal varianter här. Om man vill ha ett vinglas som verkligen sticker ut ur mängden, kan man också fynda det hos oss. Vad sägs exempelvis om ett kristallvinglas, ett vinglas utan fot eller ett vinglas med en vacker målning av Lasse Åberg eller Carl Larsson på?