Kundservice

Fynda Ray Ban billigt online

3 Fynd

Wayferer, Aviator eller Clubmaster?

Varje år när sommaren gör entré så jublar alla vi svenskar, äntligen kommer solen och värmer upp oss. Och med sommaren kommer såklart även allt som hör där till, som till exempel ett par riktigt snygga solglasögon! Hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av Ray Ban solglasögon i alla populära modeller som Ray Ban pilot, Wayfarer, Aviator och Clubmaster. Dessutom är det ovanligt billiga Ray Ban du hittar hos oss på Fyndiq, så det blir inget hål i plånboken bara för att du vill shoppa solglasögon online!

Tips för ett lyckat köp

Har du försökt länge, men inte lyckats bestämma dig för vilket par du gillar mest? Varför inte unna dig och beställ hem två par? Det är alltid kul med variation! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

De trendigaste bågarna

Solglasögon från Ray Ban har verkligen tagit hela världen med storm, och under många år har märket varit det allra hetaste. Och än ser det inte ut som att det kommer ske någon förändring. Ray-Ban kan minst sagt konsten att hela tiden tillverka trendiga solglasögon, och många gånger är det även de själva som sätter trenderna. Riktigt imponerande, för vanliga bågar finns det trots allt många som gör. Ett hett tips är att kolla in Ray Bans i modellen Erika, som många just nu är sugna på!