Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga unisex sneakers online!

Snygga sneakers sitter aldrig fel! Det är lätt att få feeling om man vandrar omkring i ett par tuffa skor. Och det är lätt att göra ett bra kap genom att köpa dina sneakers online här på Fyndiq. Här har vi samlat ett mycket stort utbud av Nike skor, Converse skor, Palladium skor och många, många fler snygga gympaskor. Då vi alltid serverar billiga skor så är det lätt att det känns som en ständig sneakers rea, vilket aldrig är fel.

Tips för ett lyckat köp! När du köper skor online är det en svårighet att testa skorna innan. Var därför noggrann med att se till så rätt storlek läggs i kassavagnen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Till både vardag och fest! Om du trodde att sneakers bara var till för att klä ner sig så har du fel. Skateskor i all ära, men genom att sätta på sig ett par sneakers med kilklack hamnar du med lätthet i en skön feststämning. I den träningsfeber som vi människor hamnat under är det alltid bra att vara förberedd med ett par sköna och fotriktiga sneakers så man kan använda sina apostlahästar istället för att ta tuben, tåget eller taxi. Låt oss locka med Nike free run, ett par Puma eller ett par old school Adidas sneakers.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.