Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig dörrtrapets online!

Fynda billig dörrtrapets på nätet! Att träna överkropp hemma är nog bland det bästa som finns, förutsatt att man har rätt träningsredskap vill säga. Och ett hemmagym är inte komplett utan en ordentlig dörrtrapets! För vill man ha bäst resultat, då är det en dörrtrapets som gäller! Här hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av billiga dörrtrapetser att välja bland, så varför inte köpa en pull up stång till alla dörrar i hemmet? Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler produkter och redskap inom träning? Kika igenom vårt breda sortiment här på Fyndiq och hitta allt du kan tänkas behöva. Kom också ihåg att frakten är densamma oavsett hur många produkter du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En dörrtrapets ger bra träning! Det finns många sätt att träna överkropp på, men ett av de mest effektiva sätten är nog att ha hjälp av en ordentlig dörrtrapets. Då tränar du nämligen såväl magmuskler som armar. Men det gäller att du väljer rätt dörrtrapets som passar dig och dina behov. För när du till exempel utövar chins träning är det viktigt att du har en dörrtrapets av bra kvalitet. Kanske är det då en dörrtrapets multi eller en titan dörrtrapets som du vill ha? Eller du kanske rent av bara behöver ett nytt dörrankare för hemma träning?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.