Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig ögonprimer online!

Fynda billig primer för ögonskugga här! Med en billig ögonprimer, som du hittar i vårt breda sortiment online på Fyndiq, kan du snabbt lägga din ögonskugga jämnare och dessutom så håller den längre! Med en ögonskuggsprimer från märken som Miyo, Pür, Anastasia och Bourjois med flera, fäster sig både ögonskuggan bättre och lämnar heller inte ränder i vecken på ögonlocket. Något man givetvis helst vill undvika! Fixera ögonskuggan och reducera linjer med en av de ögonprimers som du kan finna här hos oss på Fyndiq! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Du vet väl att ögonprimer finns i massa olika former? Välj från pennvarianter till burkar och tuber. Ta det som du känner dig mest bekväm med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Jämna ut med primer! Många av ögonlocksbaserna slätar ut och mattar ner glansiga ögonlock. Med hudfärgad kulör jämnar de även ut färgtoner samtidigt som ögat blir redo för sminkning. Det som många inte vet är att en ögonprimer dessutom förstärker och intensifierar ögonskuggan, samtidigt som denna håller sig snygg och på plats längre. Här hittar du ögonprimer i toner som samverkar med din naturliga hudton men ger den en mer jämn finish, precis det vi strävar efter när det kommer till make up för ögonen! Du hittar även primers i genomskinliga former och pärlemorvita varianter. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.