Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda tillbehör för löshår på nätet!

Långt hår snabbt och enkelt. Längtar du efter ett långt vackert hår? Här hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av tillbehör till ditt löshår. Vi kan erbjuda äkta löshår, löshår clips, microringar och keratinvax och mycket mer — självklart till ett billigare pris. Alla har rätt att få långt hår, och det är fantastiskt om vi på Fyndiq kan vara din väg till drömhåret. Lockigt eller rakt, blont eller brunt; vi har vad du saknar! Kom in och kika redan nu.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte leka lite och klicka hem olika typer av löshår? Kanske vill du ha lockigt, kanske vill ha rakt — om du beställer både och samtidigt blir det lättare att variera, och därmed blir din look lite roligare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför vänta på lockarna? Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, brukar det heta. Men varför vänta när det finns möjligheter som gör att du kan trolla fram ett vackert och långt hår redan idag? Här hos Fyndiq hittar du hår av hög kvalitet men till ett billigare pris, vilket ger dig chansen att se ut som en hollywood-stjärna med stora vackra lockar. Just nu är långt hår mer inne än någonsin, så passa på att klicka hem håret som ger dig det lilla extra.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.