Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Blomdahl produkter här

171 Fynd

Handla Blomdahl produkter billigt online här hos oss på Fyndiq

Letar du efter nickelfria smycken såsom örhängen, ringar, armband och halsband? Då är du på rätt ställe! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat billiga Blomdahl produkter, ett märke känt för sina hudvänliga smycken i medicinskt vänliga material såsom kirurgiskt stål, medicinsk titan eller plast. Aldrig mer kliande hud på grund av kontaktallergi när du väljer Blomdahl produkter! Kolla igenom vårt breda utbud och välj de produkter som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp

Alla Blomdahls smycken är utvecklade i samråd med hudläkare för att du ska slippa råka ut för allergiska besvär när du bär märkets produkter. Om du vet med dig att du är känslig mot olika metaller kan det vara smart att endast bära de smycken som är tillverkade i medicinsk plast. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Slipp utsätta dig för nickel och allergena ämnen med Blomdahl produkter

Många smycken är idag så kallade bijouterier, det betyder att de inte är tillverkade i rena metaller. I stället är de gjorda i material som innehåller nickel eller andra allergena ämnen som faktiskt kan vara skadliga för dig. Men som tur är så gäller detta inte för Blomdahl produkter. Varumärket tar nämligen stolthet i att endast tillverka sina produkter och smycken i medicinsk godkända material — så med Blomdahl behöver du aldrig känna dig oroad över allergiska reaktioner!