Fynda Dior produkter online

35 Fynd

Stort utbud av parfymer och skönhetskrämer från Dior

Du behöver inte vara miljonär för att bära Christian Dior. Här på Fyndiq kan du ta del av ett spännande utbud från märket Dior och klä in dig i lockande noter från en rad olika parfymer från Dior. Här finner du din parfym online till ett billigare pris men du kommer dofta lika starkt och förförande.

Tips för ett lyckat köp

Känner du dig osäker på doften så är ett tips att gå efter titeln på flaskan. Det är en bra vägvisare för vad innehållet kommer dofta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Sätt lite Dior på tillvaron

Att sätta lite Dior på tillvaron är att sätta dit en guldkant. Och alla behöver vi mellan varven lite mer guld och glam. Det kan räcka med en lite puff av Dior hypnotic poison för att puffa till självförtroendet och att våga vara ditt bästa du. 1947 myntades The new look om Christians kollektion och det banade vägen för ett nytt sätt att klä sig och för att framhäva det klassiska, feminina och eleganta hos kvinnor. Detta återspeglas även i de parfymer som bär Diors namn och oavsett vilken parfym du väljer så kommer du känna att det ligger mycket kärlek och kraft bakom flaskan.