Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda Gucci

11 Fynd

Lyxiga fynd från Gucci

Gucci — modehusens Rolls-Royce har sedan 1921 försett världen med elegans och flärd. Med ett brett sortiment av allt från kläder, klockor, väskor, solglasögon till fantastiska Gucci parfymer. Guccio Gucci gått från att inrikta företaget på sadelmakeri till Haute couture och fått kändisarna att vilja bära märket. Här kan du fynda produkter till ett billigare pris fast med samma lyx som om du skulle köpa dem i butik.

Darför Gucci

Det första vi lägger märke till är människors utsida — hur ytligt det än låter. Gucci har förstått det och skapar bra förutsättningar för att vi ska vilja veta mer om människornas insida. Att vara ett av världens starkaste lyxmärken är en säker etikett på att deras produkter håller en hög klass och får oss att bli det bästa vi kan vara. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Dofta som en gud eller gudinna

Med parfymnamn som envy me och glamorous är det lätt att känna sig som en gudinna. Med förföriska dofter av sensuell mysk, granatäpple, magnolia eller varför inte lite choklad bör du inte bli förvånad om folk vänder sig efter dig på gatan. De manliga parfymerna med namn som Guilty skapar en provokativ doft och får Axe-reklamens alla kvinnor att vända håll och börja springa efter Gucci-mannen istället.