Fynda billiga Pilgrim produkter online

56 Fynd

Det finns 6 fynd kvar att se

Vackra smycken från Pilgrim hittas här

Söker du ett par exceptionella örhängen, en vacker ring, ett strålande halsband eller ett annat smycke med stil? Då är Pilgrim rätt märke för dig — och här hos oss på Fyndiq kan du köpa dessa smycken till ett lågt pris. Vi har nämligen samlat mängder av billiga Pilgrim smycken på ett och samma ställe, allt för att du ska hitta det smycke som passar dig bäst. Kom in och se om du hittar rätt smycke för dig, det tror vi nämligen att du gör!

Tips för ett lyckat köp

Hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du beställer, så tveka inte att plocka hem allt du önskar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pilgrim betyder att gå sin egen väg

Två danskar är det som står ansvariga för dessa vackra smycken, och vad som 1983 började som smyckesförsäljning på festivaler har nu blivit mycket större än så. Pilgrim betyder att våga resa — och ett pilgrim halsband runt halsen visar på mod att gå sin egen väg. Likaså är det om du har ett Pilgrim armband, ring eller annat fint smycke. Köp någonting till dig själv och passa samtidigt på att köpa ett smycke att ge bort. Ett smycke från Pilgrim är en perfekt present vid födelsedag, konfirmation och student. Välkommen in och fynda!