Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Wunder-Baum produkter

48 Fynd

Wunder-Baum produkter får bilen att dofta gott

De flesta känner nog igen den klassiska doftgranen från Wunder-Baum, men visste du att märket erbjuder mer än så? Den kända granen hänger och dinglar i många backspeglar men alla kanske inte vill ha en gran i sin bil. Om så är fallet kan du välja en Clip som sätts runt växelspaken och doftar eller varför inte en burk med speciellt fiber i som doftar? Med väldoftande Wunder-Baum produkter ser du till att din bil ständigt har en behaglig doft, samtidigt som du får en fin detalj att pryda den med invändigt — oavsett vilken sort av produkterna du väljer. Wunder-Baum finns i många olika dofter med sina egna unika tryck. Vad sägs som en Wunder-Baum Berry Mix eller varför inte en lite tuffare variant i Wunder-Baum Rocks serien? I vårt breda sortiment av billiga Wunder-Baum produkter hittar du massor av dofter och färger. Vilken är din favorit?

Tips för ett lyckat köp

Det kan kännas tufft att enbart välja bara en Wunder-Baum från vårt sortiment, så varför inte fynda flera? Oavsett hur många Wunder-Baum produkter du beställer hem får du alltid billig frakt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klassiska dofter till bilen från klassiskt varumärke

Sedan märket började lansera sina doftprodukter har det kommit flera nya dofter och sorters produkter genom åren. För dig som föredrar en av de klassiska dofterna är det vanilj eller doften av ny bil som gäller. Är du däremot nyfiken och vill testa nya saker finns det massor av andra goda dofter att välja bland. Vissa Wunder-Baum produkters namn låter så goda och intressanta att man vill testa dem allihop. Kanske är det en Wunder-Baum Pure Steel som kommer hänga i din backspegel? Passa på att fynda Wunder-Baum produkter åt hela familjen — det finns en Wunder-Baum produkt för alla!